©  Foto:

Marina Fredericia

Marina Fredericia er en lystbådehavn med gode faciliteter, skønne naturomgivelser og oplevelser tæt på.

Marina Fredericia - lystbådehavn i skønne omgivelser

Marina Fredericia er Fredericias lystbådehavn, og er med sin gode placering i hjertet af Danmark det perfekte sted til dit næste ophold.

Oplev den unikke indsejling til lystbådehavnen

Indsejlingen til Marina Fredericia er helt unik. Kuperet terræn på begge sider og udsigt til Lillebæltsbroen giver en utrolig smuk oplevelse under indsejling til lystbådehavnen. Marinaen ligger i læ fra Lillebælts strøm og har roligt vand. Her er et godt sejlermiljø med både fastliggere og gæstesejlere.

Nyrenoveret havnehus med moderne og familievenlige faciliteter

Marina Fredericia er en lystbådehavn med topmoderne faciliteter og lækre omgivelser. Det nybyggede havnehus tilbyder gode og familievenlige gæstesejler faciliteter med alt hvad der behøves. På marinaen kan du nyde god mad hos spisestedet COZY Fredericia eller is hos Fru Møllers Ishus, som ligger et stenkast fra bådpladserne. Du kan også benytte Marina Fredericias udendørs spise- og opholdsområde med borde-bænkesæt og grills.

Se kort over havnen med faciliteter her!

Marina Fredericia tilbyder el og vand på alle broer, slæbested for både og joller (mod betaling) og sublift (mod betaling).

Priser og takster for Marina Fredericia 2023

Du finder takstlisten 2023 via dette link.

Betaling foregår i automaten ved havnekontoret, hvor der også kan trækkes kort, der giver adgang til toiletter, baderum og affaldscontainere.
Der er ligeledes internet til fri afbenyttelse i havnen, dog er rækkevidden begrænset.
Koden til netværket fåes på den hvide kvittering ved køb af billet.

Fredercias bedste autocamperplads med havudsigt

Hos Marina Fredericia finder du byens bedste autocamperpladser med gode faciliteter og skøn udsigt. Autocamperpladserne har tilslutning til både strøm og vand og adgang til lystbådehavnens topmderne faciliteter. Læs mere om pladserne her!

Kort afstand til indkøb og byliv

Fra Marina Fredericia er der kun 1 km til indkøbsmuligheder og kun 3 km til Fredericias skønne midtby med gode spisesteder og shoppingmuligheder. Find mere information om Fredericias hyggelige gågader her!

Ferie fyldt med naturoplevelser

Fra Marina Fredericia har du kort afstand til den gode badestrand ved Erritsø Strand og det store naturområde Hannerup Skov. I Hannerup Skov finder du et stort stisystem med mange gode vandreruter og løberuter. I skoven ligger også et mountainbike spor

Læs mere om Hannerup Skov her!

Udforsk Fredericia - fæstningsbyen med den helt særlige historie

Fredericia har en helt unik fortid, som bare venter på at blive udforsket. Her finder du både kultur, natur og historie indenfor kort afstand.

Vidste du fx, at Fredericia har et af Nordeuropas ældste og bedst bevarede voldanlæg? Det store fæstningsværk Fredericia Vold omkranser hele midtbyen som en skøn grøn oase midt i det pulserende byliv, og som emmer af historiens vingesus. Du kan også besøge den nye bydel Kanalbyen, der er anlagt med inspiration fra Fredericias oprindelige byplaner. Fredericia er også en del af Naturpark Lillebælt, Danmarks største naturpark. Her kan du komme helt tæt på områdets natur. 

Bliv klogere på Fredericias mange tilbud her!

Det sker: Oplevelser og events hele året rundt

Fredericia er en livlig by fyldt med masser af aktiviteter. Vi har samlet det hele i vores eventkalender, hvor du kan holde dig opdateret på kommende events. Se eventkalenderen her!

Pas på marsvinene, når du sejler i Lillebælt

Når du sejler i Lillebælt sejler du samtidig i Naturpark Lillebælt, og du skal derfor være opmærksom på bæltets biodiversitet. Du kan læse mere om, hvordan du passer på Lillebælts små beboere, de særlige marsvin, i Naturpark Lillebælts code of conduct "Støj og marsvin". Find den her!

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#fredericiamarina #marinafredericia #fredericialystbådehavn #visitfredericia