©  Foto:

Restaurant Carlos

Restaurant Carlos tilbyder udsøgte spanske smagsoplevelser i hyggelige omgivelser.

Oplev hyggen hos Restaurant Carlos

Hos Restaurant Carlos i Fredericia får du serveret fantastisk mad i stilrene og hyggelige omgivelser. Restauranten, som ligger i hjertet af Fredericia, åbnede i 2004 og har siden cementeret sig som et af byens hyggelige mødesteder. Hos Restaurant Carlos kan du både nyde mad og drikke i den charmerende restaurant eller i på hyggelige baggårdsterasse under varmelamperne. 

Nyd det autentiske spanske køkken

Restaurant Carlos serverer mad med afsæt i det spanske køkken og tilbyder et udvalg af udsøgte vine, som passer til restaurantens menukort. Restauranten er særligt kendt for sin velsmagende spanske tapas, og har et gennemgående fokus på den autentiske smagsoplevelse og unikke råvarer af god kvalitet.

Udsøgt tapas - og meget andet!

Hos Restaurant Carlos kan du nyde både brunch- og frokostmenu og aftenmenu. Hertil serveres kolde og varme drikkevarer, milkshakes og vin og cocktails. Tapas er et gennemgående element på både frokost- og aftenmenuen, og også den faste brunch tager afsæt i grundelementerne i spansk tapas.

Restaurant Carlos tilbyder et væld af tapas, som varierer efter årstidens køkken, og som er sammensat i tapasmenuer, så du er sikret en gennemført spiseoplevelse. Du kan også selv sammensætte din personlige tapasmenu fra menukortets streettapas. Er du ikke til tapas, serverer Restaurant Carlos også gode steaks og lækre pasta- og risretter. Prøv fx restaurantens klassiske spanske paella.

Veganer, vegetar eller allergener? Restaurant Carlos tilbyder altid veganske eller vegetariske tapasmenuer eller et vegansk alternativ, ligesom der også kan anrettes laktose- og glutenfri menuer. Henvend dig til din tjener for mere information om de forskellige muligheder. Du er også altid velkommen til at kontakte Restaurant Carlos for mere information.

Take Away: Til hverdag eller til højtider

Vil du hellere nyde en bid af Spanien hjemme hos dig selv, har du altid mulighed for at bestille takeaway hos Restaurant Carlos. 
Bestil takeaway her!

Restaurant Carlos tilbyder desuden hvert år en specielt sammensat julemenu og nytårsmenu, som enten kan nydes i restauranten eller hentes som take away. Slip for madlavningen til julefrokosten eller nytårsaften, og lad Restaurant Carlos stå for den i stedet. Årets jule- og nytårsmenu kan findes på restaurantens hjemmeside.

Spanske specialiteter til din næste fest

Restaurant Carlos sørger også gerne for mad til dit næste selskab, fest eller særlige begivenhed. Her tilbydes både tapas til selskaber, specielt sammensatte selskabsmenuer, buffet, brunch eller servering til reception. Maden kan både afhentes i restauranten eller leveres mod et ekstra gebyr, ligesom det også er muligt at holde dit arrangement i restauranten. På Restaurant Carlos' hjemmeside kan du læse meget mere om de forskellige muligheder for mad til selskaber eller særlige begivenheder, og du er altid velkommen til at kontakte restauranten for yderligere information. 

Gavekort og gavebox til Restaurant Carlos

Glæd en du holder af med et gavekort til Restaurant Carlos. Gavekortet kan enten købes online eller i restauranten.
Restaurant Carlos tager imod udvalgte gastronomiboxe. Se udbydere her!

 

Se, hvad andre deler på Instagram 

#restaurantcarlos7000 #visitfredericia