Gå til indhold
Fredericia-Vold
Spisesteder i Fredericia
Foto:Joan Barløse&VisitFredericia

Weekendophold i Fredericia med kultur, gastronomi og forkælelse

I Fredericia er der mange overnatningsmuligheder, et stort udvalg af spisesteder samt et spændende kulturliv - et oplagt valg til et weekendophold i efterårsferien. 

Oplev det hyggelige efterår i en by med en helt unik historie og som byder på masser af forkælelse. Måske længes du og din partner efter tosomhed og rolige gåture? Eller måske vil du invitere en veninde på et ophold i efterårsferien, hvor kulturen og Fredericias byliv skal opleves?

Fredericias historiske bymidte, det urbane miljø på havnen og naturen omkring danner den perfekte ramme for et skønt efterårsferie ophold. Se vores udvalg af oplevelser, som kan give dit weekendophold i Fredericia et spændende twist. 

Ro for to

Danmarks største Naturpark ligger lige i Fredericias baghave. Lyt til naturens ro og nyd hinandens selskab på et weekendophold i Fredericia.

Historisk ophold i efterårsferien

Fredericia - 2 byer i én. I Fredericia mødes det historiske med det moderne. Mærk historiens vingesus på toppen af Fredericia Vold eller find inspiration i det nye urbane miljø omkring havnen. 

Nyd byens mange overraskelser til fods

Download PDF
VisitFrederica

Der findes et væld af overraskende oplevelser bag Fredericias idylliske porte og i egnen omkring den idylliske fæstningsby.

Se hvordan byen har haft betydning for Danmarkshistorien på Historie-Ruten, oplev kombinationen af kunst og byrum på Kanalby-Ruten eller vis byen til dine følgere på Insta-Spot-Ruten.

Carit Etlar-Digterrute
Museerne i Fredericia

Gå ud på digterruten om Carit Etlar, slip tanker og sanser løs og bevæg dig ind i landskabet, hvor en af Danmarks største digtere fandt sin stemme.

På ruten, som består af en podcast i 9 afsnit, føres man ad stier igennem forskellig bevoksning og kuperet terræn på Fredericia Vold og ud til Lillebælt.

Følg os: