Gå til indhold
Familie efterårsferie
Børn igang med "Tapper Soldat på Mission"
Foto:VisitDenmark&Teija Kohijoki

Børneoplevelser hele efteråret i Fredericia

I Fredericia kan du og familien deltage i en masse sjove aktiviteter i efterårsferien - både indendørs og udendørs afhængig af vejret. Glæd dig til nogle spændende dage fyldt med børneoplevelser, hvor I kan hygge jer sammen som familie.

Udendørs kan I bl.a. opleve historie i børnehøjde med appen: Landsoldaten, tage på Bridgewalking oppe i højderne, gå ture og tage på kastanjejagt i Naturpark Lillebælt eller udforske Madsbyparken som har områdets største legepark med mini-zoo og meget mere. Indendørs har Fredericia alt til børn og barnlige sjæle bl.a. et stort legeland med dinosaur tema, badeland, gokart center, bowling og en god biograf.

Om I ønsker inspiration til endagsture i Fredericia eller flere dages leg, så har vi masser af ideer og børneoplevelser til jer på denne side.

Udendørsaktiviteter i efterårsferien

Mangler du inspiration til nogle sjove aktiviteter i efterårsferien? Efterårsferie i Fredericia 2022 byder på bl.a. på mange sjove udendørs børneoplevelser. 

Find mere inspiration i vores eventkalender

Indendørsaktiviteter til efterårsferien

Kom indenfor i Fredericias sjoveste legecentre. Tag en tur med familien på gokartbanen, udforsk det store legeland, plask i det varme badeland eller sæt jer godt til rette i de bløde stole og nyd en god film i biografen. Fredericia har sjove indendørs aktiviteter for enhver smag.

Find børneevents i eventkalenderen

Børneevents i Fredericia

Events

Aktiviteter for børn i efterårsferien

Foto: Presse

Se udvalgte børnevents her

Historie i børnehøjde

Historisk mission på Fredericia Vold
VisitFredericia

Landsoldat - en app for hele familien

Museerne i Fredericia inviterer dig og familien til at gå på opdagelse med Landsoldaten og opleve Fredericia Volds spændende og begivenhedsrige historie. Landsoldaten er en aktiv app, som giver dig og familien mulighed for at kombinere historie, læring og bevægelse. Jo flere spor du finder, des mere af historien åbner du op for. 

Danmarks største børneattraktioner nær Fredericia

Find flere gode ideer til din efterårsferie med børn 2022 her.

Følg os: