Ferie for to ved Fredericia
Spisesteder i Fredericia
Foto:Destination Lillebælt&VisitFredericia

Fredericia er porten til forkælelse

Hvis du kan sige ja tak til masser af kultur, gastronomi og alt det gode, livet har at byde på – så er du en ”Livsnyder med stort L”. I Fredericia står vi klar med alt hvad det gode sommerliv kan byde på af forkælelse. Måske længes du og din partner efter tosomhed og rolige gåture? Eller måske vil du invitere en veninde på en weekend hvor kulturen og Fredericias byliv skal opleves?
Fredericias historiske bymidte, det urbane miljø på havnen og naturen omkring danner den perfekte ramme for skønne sommerdage. Se vores udvalg af livsnyderoplevelser, som kan give din sommerferie lidt ekstra.

I Fredericia finder I den perfekte tur i byen! Start med noget god mad - vi har alt fra street food til Michelin. Nyd et glas vin på én af vores hyggelige caféer inden aftenen afsluttes i teateret eller til en koncert.

Fredericia - 2 byer i én!

I Fredericia mødes det historiske med det moderne. Mærk historiens vingesus på toppen af Fredericia Vold eller find inspiration i det nye urbane miljø omkring havnen. 

Nyd byens mange overraskelser til fods

Download PDF
VisitFrederica

Der findes et væld af overraskende oplevelser bag Fredericias idylliske porte og i egnen omkring den idylliske fæstningsby.

Se hvordan byen har haft betydning for Danmarkshistorien på Historie-Ruten, oplev kombinationen af kunst og byrum på Kanalby-Ruten eller vis byen til dine følgere på Insta-Spot-Ruten.

Danmarks største Naturpark ligger lige i Fredericias baghave. Lyt til naturens ro og nyd hinandens selskab i Naturpark Lillebælt.

Guidet tur på Fredericia Vold

Book aktiviteter

Foto: VisitFredericia