skip_to_main_content

I Fredericia finder I den perfekte tur i byen! Start med noget god mad - vi har alt fra street food til Michelin. Nyd et glas vin på én af vores hyggelige caféer inden aftenen afsluttes i teateret eller til en koncert.

Fredericia - 2 byer i én!

I Fredericia mødes det historiske med det moderne. Mærk historiens vingesus på toppen af Fredericia Vold eller find inspiration i det nye urbane miljø omkring havnen. 

Nyd byens mange overraskelser til fods

Download PDF

Der findes et væld af overraskende oplevelser bag Fredericias idylliske porte og i egnen omkring den idylliske fæstningsby.

Se hvordan byen har haft betydning for Danmarkshistorien på Historie-Ruten, oplev kombinationen af kunst og byrum på Kanalby-Ruten eller vis byen til dine følgere på Insta-Spot-Ruten.

Danmarks største Naturpark ligger lige i Fredericias baghave. Lyt til naturens ro og nyd hinandens selskab i Naturpark Lillebælt.

Vind en oplevelsespakke og få mere sommerferie-inspiration

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om fx en oplevelsespakke til 2 voksne og 2 børn til en værdi op til 6.356 kr. Vi har 5 oplevelsespakker på højkant og trækker en vinder hver uge fra uge 26 - 38.

Samtidig sender vi dig masser af gode ideer og tips til dine sommeroplevelser i Fredericia.

Læs mere om præmierne og konkurrencebetingelserne >>