SUP i Gl. Havn

Aktiv ferie

Foto: Destination Lillebælt

Skal ferien indeholde motion, frisk luft og dansk natur – så er Fredericia det ideelle sted for både krop og sjæl! Der findes både lange og korte vandreture. Hop på mountainbiken eller i kajakken og lad Fredericia berige ferien med adrenalinkick, spænding og vilde oplevelser!

Tilbring natten under åben himmel i en af vores naturskønne shelters eller på campingpladsen. Hvis du foretrækker en blød madras og tag over hovedet, har vi mange skønne overnatningssteder både i byen og i naturen.

Du kan leje alt udstyr til SUP og kajak i Fredericias hyggelige kanalby. Efter en tur på vandet, kan I tage en tur i C-byen - et lille pop-up butiksmiljø med container-shops med alt fra vinylplader, tøj og brugskunst til kaffe og mad.

Se byen fra broens top

Bridgewalking-ung
Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking

Hvad er fællesnævneren mellem Sydney og Fredericia? Det er Bridgewalking! Fra den gamle Lillebæltsbro kan du opleve højden, suget i maven, den spektakulære og uhindrede udsigt til Lillebælt og de passerende skibe. Mærk vinden i håret og den svage rysten når toget kører over broen langt under dig. Bridgewalking Lillebælt er en unik attraktion i Europa.

Uanset om du er til actionfyldte mountainbikespor, Rands Fjord rundt på racercykel eller en hyggelig tur på almindelig cykel, så kan du finde det i Fredericia

Kajaktur ved Trelde Næs

Book aktiviteter i Naturpark Lillebælt

Foto: Frank Ivan Photography