Gå til indhold
Påskejagt
Påskeæg aktivitet
Foto:Juliane Liebermann&Miro Vrlik

Påskeferie med børn i Fredericia

I Fredericia sker der mange spændende ting i påsken, som du og familien kan deltage i - både indendørs og udendørs afhængig af vejret. Glæd dig til nogle skønne dage fyldt med børnevenlige oplevelser, hvor I kan hygge jer sammen som familie.

Om I ønsker inspiration til endagsture i Fredericia eller flere dages leg i jeres påskeferie, så har vi masser af ideer og børneaktiviteter til jer på denne side.

Aktiviteter og oplevelser for børn i påsken 2023

Mangler du inspiration til nogle sjove udendørsaktiviteter i påsken? Vi har fundet fire gode bud på, hvad man kan lave af udendørs børneaktiviteter i påskeferien.

Find mere inspiration i vores eventkalender

Hvad kan man lave af indendørsaktiviteter i påsken?

Kom indenfor i Fredericias sjoveste legecentre. Tag en tur med familien på gokartbanen, udforsk det store legeland, plask i det varme badeland eller sæt jer godt til rette i de bløde stole og nyd en god film i biografen. Fredericia har sjove indendørs aktiviteter for enhver smag.

Gratis oplevelser i din påskeferie

Fredericia byder også på mange sjove gratis oplevelser for hele familien.

Se de 10 gratis påskeoplevelser for børn og voksne her

Hvad sker der i påsken 2023?

Vil du prøve Urbanias store skattejagt med flotte præmier? Lave dine egne kreative påskedekorationer? Eller hvad med at tage i hoppe-legeland på Rådhuspladsen? Der er mange sjove events i Fredericia i påsken.

Påskeaktiviteter i Fredericia

Udforsk eventkalenderen

Se hvad der sker i Fredericia af påskeaktiviteter for børn

Foto: Pexels

Danmarks største børneattraktioner nær Fredericia

Find flere gode ideer til din påskeferie i Jylland. Her har du fem bud på familievenlige attraktioner i vores nærområde, som holder åbent i påsken 2023.

Følg os: