Grøn oplevelse
©  Foto:

Hotel Postgaarden

Hotel Postgaarden er Fredericias ældste og hyggeligste hotel med god beliggenhed i hjertet af byen.

Overnatning på Hotel Postgaarden

Book din næste overnatning på Hotel Postgaarden i Fredericia, byens hyggeligste og ældste hotel midt i centrum. Hotellet, som er indrettet efter ældre klassisk stil, har 48 værelser, flere fest- og mødelokaler og tilhørende restaurant. Hotellets gamle fløj er indrettet med inspiration fra nyklassiscisme og klunkestilen, mens hotellets nyere fløj, som blev bygget i 1982, er indrettet i en mere klassisk hotelstil med elementer fra resten af hotellets traditionelle indretning som fx smukke ældre malerier. Fra hotellet er der udgang til en hyggelig gårdhave med flere opholdspladser.

Praktisk information

Værelser: Alle værelser har eget toilet og bad og er udstyret med tv.

Gratis wifi: Der er gratis wifi på hele hotellet, inkl alle værelser.

Gangbesværede: For gangbesværede kan der bestilles værelser i stueplan i den nye fløj. For mere information, kontakt Hotel Postgaarden.

Gratis parkering: Hotellet har egen parkeringsplads under overvågning af ParkZone A/S. I receptionen forefindes en tablet, hvor gæster skal registrere deres parkering ved ankomst for at få gratis parkering.

Obligatorisk energibidrag: Gæster tillægges et energibidrag på 38 kr per person per nat.

Hotel Postgaarden er en del af koncernen Danske Hoteller.

Postgården: Hotel og restaurant

Hotel Postgaardens Restaurant serverer velsmagende, gedigen mad i klassisk, dansk hotelstil. Restaurantens lokaler er holdt i ældre, romantisk stil med varme farver, brokadegardiner, store lysekroner og smukke malerier. Hotellets restaurant laver god gedigen hotelmad. Restauranten er velbesøgt af både hotellets gæster og gæster udefra, og bordbestilling er derfor en god idé. Kontakt hotellets personale for mere information.

Du kan finde mere information om restauranten samt menukort her!

Take away: Det er også muligt at bestille et udvalg af retter fra restaurantens menukort som take away til afhentning. Se udvalget af take away-retter her!

Selskaber, møder og arrangementer

Hos Hotel Postgaarden og Hotel Postgaardens Restaurant kan du nemt afholde dit næste selskab, møde, kursus eller arrangement. Hotellet har to festlokaler på 1. sal med plads til henholdsvis 20 og 60 personer siddende ved langborde, og det er også muligt at booke hotellets restaurantlokaler, der består af to lokaler med plads til henholdsvis 50 og 30 gæster.

Leder du efter et sted at holde dit næste kursus eller møde, har Hotel Postgaarden sammensat en række mødepakker, som du kan booke. Se Hotel Postgaardens mødepakker her!
Du er også altid velkommen til at kontakte hotellet, så I sammen kan planlægge dit næste møde. Ønsker til menu, borddækning osv aftales med restauranten. Kontakt Hotel Postgaarden for mere information.

Hotelophold med oplevelser

Hotel Postgaarden har en helt fantastisk beliggenhed i hjertet af Fredericia. Hotellet ligger lige ved Kanalbyen, Fredericias nye bydel på det tidligere industri- og havneområde med bolig, detail og natur.
Kun få minutters gang fra hotellet ligger også Fredericias hyggelige gågader med masser af liv. Her findes et væld af gode shoppingmuligheder, caféer og restauranter.

Vil du se, hvad der sker i Fredericia? Se byens event- og aktivitetskalender her!

Fredericia gemmer på mange skønne oplevelser for voksne og børn! Besøg Fredericias familie- og badevenlige bystrand Østerstrand, eller se Fredericia Vold, et af Europas ældste og bedst bevarede fæstningsværker. Tag børnene med i Madsby Legepark, Fredericias store gratis udendørs legepark, eller oplev Lillebælt fra 60 meters højde med Bridgewalking Lillebælt. Mulighederne er mange!

Klik her, og læs meget mere om, hvad du kan opleve fantastiske Fredericia!

Fredericias centrale placering i Danmark gør også Hotel Postgaarden til et ideelt valg, hvis du vil på tur fx Aarhus, Legoland, Odense eller Egeskov Slot. Fra Fredericia er der kort afstand til det meste af Danmark.

Hotel Postgaardens historie

Hotel Postgaardens historie går helt tilbage til 1880, hvor hotellet blev opført som jernbanehotel. Jernbanehotellet var derfor særdeles godt besøgt og servicerede både rejsende med jernbanen og med færgen frem til 1935, hvor Fredericias nuværende banegård og Den Gamle Lillebæltsbro blev indviet. Herefter blev hotellet ombygget og genåbnede som missionshotel.

Hotellets nye "pietistisk-klingende" navn "Ny Missionshotel" havde dog indvirkning på antallet af internationale overnattende, og derfor skiftede hotellet i 1981 navn til Hotel Postgaarden med henvisning til hotellets tidligere virke som transit- og forbindelsespunkt for rejsende. I 1982 udvides Postgården med en ekstra værelsesfløj i tre etager.

Siden 2018 har Hotel Postgaarden undergået en større renovering med fokus på at forstærke hotellets stilmæssige udtryk og er i dag en del af den landsdækkende koncern Danske Hoteller.

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#hotelpostgaardenfredericia #visitfredericia