Volden i Fredericia og det hvide tårn

Weekendophold for to

Foto: VisitFredericia

I Fredericia står vi klar med alt hvad det gode liv kan give af forkælelse. Måske længes du efter tosomhed og rolige gåture? Eller måske vil du opleve byens rige kulturliv? Fredericias historiske bymidte, det urbane miljø og naturen omkring danner perfekt ramme for skønne sommerdage!

I Fredericia finder I den perfekte tur i byen! Start med noget god mad - vi har alt fra street food til Michelin. Nyd et glas vin på én af vores hyggelige caféer inden aftenen afsluttes i teateret eller til en koncert.

Fredericia – 3 byer i én

I Fredericia mødes det historiske med det moderne. Mærk historiens vingesus på toppen af Fredericia Vold eller find inspiration i det nye urbane miljø omkring havnen.

Vågn op til en ny dag ved Lillebælt

Nat på cirkelbroen
VisitFredericia

Fredericia byder på overnatning for enhver smag - uanset om du vil bo luksuriøst og komfortabelt eller simpelt og hyggeligt.

Foretrækker du et Bed and Breakfast, overnatning i Fredericia centrum eller vil du hellere finde en billig overnatning, så finder du det her.

Danmarks største Naturpark ligger lige i Fredericias baghave. Lyt til naturens ro og nyd hinandens selskab i Naturpark Lillebælt.