©  Foto:

Doktor Herman Cocktail & Vinpub

Doktor Herman er det perfekte sted til din næste night out!

Velkommen til Doktor Herman Cocktail & Vinpub

Her er du sikret en god aften i rare omgivelser - nyd en lækker cocktail eller udforsk vinkortet i de unikke omgivelser.

Cocktails og vin i verdensklasse

Hos Doktor Herman bliver du nemlig inviteret inden for hver fredag og lørdag til eventyrlige smagsoplevelser som udfordrer sanserne. Det store udvalg af drinks og spændende vine giver dig rig mulighed for at vælge din favorit-drink eller prøve noget helt nyt! Her finder du et enestående barkoncept, anført af den dobbelte europamester i cocktails, Ulrich Deleuran Steffensen, og hans team.

Glæd dig til et forrygende udvalg af spiritus med vægt på historie, smag og kvalitet. På menukortet er der cocktails med hjemmelavede ingredienser, koblet med en blanding af egne kreationer og klassikere. Læg dertil et bredt udvalg af lækre smagfulde vine fra hele verden og du har opskriften til en aften fuld af gode smagsoplevelser.

Lækre cocktails i hjertet af Fredericia

Doktor Herman Cocktail & Vinpub ligger i den sydlige del af Gothersgade, tæt på både Kanalbyen og Gammel Havn. Du kan derfor nemt starte aftenen med en slentretur i Fredericias nye bydel, inden du finder dig til rette ved baren. Området har fx sin helt egen kunstvandring og byvandring, som nemt kan kombineres med et besøg hos Doktor Herman.

Vin, tapas og events i fæstningsbyen

Udover at servere lækre cocktails byder Doktor Herman Cocktail & Vinpub også på lækker tapas, som er perfekt afstemt til vinkortet. Bestil din tapas under bord-reservering!

Hos Doktor Herman kan du også nemt holde dit næste event - baren har nemlig sit eget selskabslokale "Hermans Privatklinik", hvor der er en helt særlig rå atmosfære.

Kontakt Doktor Herman for mere information vedr booking af events!

Doktor Herman - en bar med et særligt navn

Det er nemlig ikke helt tilfældigt, at Doktor Herman Cocktail & Vinpub kalder sig for "doktor". I lokalerne, som i dag huser baren lå tidligere en af byens gamle lægeklinikker.

Som noget helt særligt deler Doktor Herman desuden lokaler med den hyggelige Stillestund Kaffebar. I de behagelige omgivelser kan du derfor komme ned i gear og nyde en god kop kaffe i dagtimerne, mens du kan slå dig løs og nyde lækre drinks, når mørket falder på.

Kender du til Fredericias unikke bygninger og særlige fortællinger? Kom med på en guidet rundtur og bliv meget klogere på Fredericia!

 

Se, hvad andre deler på Instagram 

#doktorherman #visitfredericia