Ferie med børn i Fredericia

Fredericia for børn

Foto: Joan Barløse

Fredericia byder på masser af oplevelser for børnefamilier. Besøg Madsby Legepark - den største gratis legepark i Danmark! Tag på hvalsafari, kom ud i naturen, leg med i historien og se de mange andre oplevelser for børn. 

Solskinsdage ved Lillebælt

Skal jeres ferie være børnevenlig er Fredericia fuld af oplevelser. Se vores bedste aktiviteter for børn og glæd dig til at få en sommerferie fyldt med sommersjov og solskin ved Lillebælt.

Eventyr under åben himmel

De bedste feriedage ligger ude i det blå. Tag på spændende mission på Fredericia Vold eller lad jer inspirere til naturoplevelser med friluftspasset. 
I Naturcenter Trelde Næs kan I gratis låne udstyr til opdagelser og leg i naturen.

Udforsk Danmarks første mountainbike-, aktivitets, og paraspor!

Hop på cyklen og besøg Madsbyparken i Fredericia! I det store natur- og aktivitetsområde kan du prøve kræfter med et 2,3 km langt MTB-spor. MTB - eller mountainbike - er en sjov outdoor aktivitet for hele familien.

Det er gratis at benytte sporet og der er plads til alle.

Oplevelser og ture i Naturpark Lillebælt

Fredericia er en del af Naturpark Lillebælt - Danmarks største naturpark og hjem for en stor bestand af den lille hval, marsvinet. Naturparkens naturvejledere laver året rundt ture og arrangementer for hele familien, hvor I kan se, lære og lege. Se de aktuelle ture i vores eventkalender

Mere sjov i nærheden

Når I holder ferie i Fredericia, har I aldrig langt til endnu flere fede børneoplevelser.