Gå til indhold
Bridgewalking-ung
Børn igang med "Tapper Soldat på Mission"

Fredericia er perfekt til børn i efterårsferien

Tilbring efteråret inde bag Fredericias porte og berig jeres feriedage med spandevis af oplevelser. Brænd energien af som tapper soldat på byens volde eller kom højt op i luften med Bridgewalking Lillebælt. Hold en pause og nyd en varm kop kakao mens I tæller kastanjerne, som I har samlet i Naturpark Lillebælt. I Fredericia er der oplevelser nok for alle ferie-tørstige familier - byen i centrum af Danmark, hvor I kan opleve historie i børnehøjde eller I kan give den gas med masser af indendørs aktiviteter. Se vores udvalg af oplevelser som med garanti kan berige dit efterår!

Se far, det må være Megalodons tand! Jeg tror den her tand må være 7 trillioner kroner værd! - Arthur, 7 år

Væk Fredericias krigshistorie til live

Appen for hele familien

Landsoldat - en App for hele familien

Museerne i Fredericia inviterer dig til at gå på opdagelse med Landsoldaten og opleve Fredericia Volds spændende og begivenhedsrige historie. Landsoldaten er en aktiv app, som giver dig mulighed for at kombinere historie, læring og bevægelse. Jo flere spor du finder, des mere af historien åbner du op for.

Danmarks sjoveste legeplads ligger i Fredericia

Børn med et lam i Madsby Legepark

Madsby Legepark er et besøg værd, uanset årstiden.

I efterårsferien kan du presse æbler, deltage i klovneløbet og smage på lækre sager på Fødevaremarkedet. Dyrene vil helt sikkert også glæde sig til et besøg fra dig og så er der jo også vores lækre, nye handicapvenlige legeplads "Klods Hans"

Gå på eventyr bag byens porte

Download PDF

Der gemmer sig et væld af overraskende oplevelser i den gamle fæstningsby.

Lær om byens betydning for Danmarkshistorien på Historie-Ruten, oplev kombinationen af byrum og kunst på Kanalby-Ruten eller find din indre influencer frem på Insta-Spot-Ruten.

Mød T-Rex, Langhals og Flyveøgler, mens du giver den gas i spidertower, dropslide eller donutglider i Dinoland - en af Nordens største indendørs legepladser.